PRIPRAVITE SE ZA POLETNO SEZONO

Projects - Layout B

Sezonska priprava vozila je nepogrešljiva za vse, ki se profesionalno ukvarjajo s prevozom blaga in za vse lastnike komercialnih vozil. Poletna sezona je pred nami, zato se v Rapidex-u kot vsako leto, že mesece vnaprej pripravljamo, da bi vsem našim kupcem in prijateljem zagotovili lažje opravljanje dela in pomagali pri rednem vzdrževanju in servisiranju.

 

Najboljše, kar lahko vsak lastnik komercialnega vozila stori je redno servisiranje in redna priprava vozil za vse vremenske pogoje, kateri se menjajo skozi vse leto. Vsak, ki ima vsaj malo izkušenj se odloča za originalne in kvalitetne nadomestne dele, najboljše cene in najvišja kvaliteta pa sta že stalnica v Rapidex-u.

 

V naši ponudbi imamo hladilnike vode, intercoolerje in visco ventilatorje uveljavljenih proizvajalcev. Črpalke vode so iz prodajne skupine Frimatec in Pobjeda Tešanj; proizvajalec iz Tešnja ob tem nudi tudi zelo kvalitetne oljne črpalke.

leto 2
leto 1

Z višjimi temperaturami prihaja tudi obdobje povečane koncentracije prahu in s tem neizbežnih alergij. Tu ponujamo rešitve v obliki kvalitetnih čistilcev (filtrov). Rapidex na tem področju sodeluje z najboljšim proizvajalcem filtrov-Hengst.

 

Ko govorimo o sistemu za hlajenje za avtobuse, moramo izpostaviti ponudbo proizvajalcev Hella, Hispacold, Danfoss, Aurora, Konvekta, Denso, Spal, Sutrak in Webasto. V Rapidex-ovi ponudbi so tudi stacionarne klima naprave za komercialna vozila katere vozniki uporabijo kadar so na pavzi in kadar motor vozila ni vključen.

 

Strokovnjaki redno opozarjajo tudi na zanesljivost baterij (akumulatorjev). Pri ekstremnih temperaturah je lahko kapaciteta baterij znatno zmanjšana, zato je pomembno da so le-ti vedno napolnjeni, zelo pomembno pa jih je preveriti po koncu zimske sezone. Poleti je ravno zaradi hlajenja (delovanje klima naprave) potrošnja elektrike zvišana, zato lastnikom svetujemo redno zamenjavo dotrajanih baterij. V Rapidex-u ponujamo baterije proizvajalcev Moll in Exide.

 

V poletnih mesecih je še posebno pozornost potrebno nameniti ustrezni klimi v kabini vozila, zato v Rapidex-u zaokrožujemo ponudbo s kompresorji klime, hladilniki klime, sušilniki klime in ostalimi pripadajočimi deli za zagotavljanje ustrezne klime v vozilu.

leto 7
leto 3
leto 4
RAPIDEX TRADE ustvarja novo vrednost z zagotavljanjem vrhunskih izdelkov in storitev, ki spodbujajo zaupanje strank in njihovo zadovoljstvo.