PROFIL PODJETJA

OSNOVNA DEJAVNOST RAPIDEX TRADE

UVOZ IN VELEPRODAJA REZERVNIH DELOV ZA POSLOVNA VOZILA

Danes je RAPIDEX TRADE vodilna na svojem področju delovanja in predstavlja dinamično podjetje, ki je popolnoma predano in pripravljeno odgovoriti na vse potrebe svojih strank, ne glede na večje spremembe poslovnega okolja in tržnih pogojev poslovanja.

Ustvarjamo nove vrednote z zagotavljanjem vrhunskih izdelkov in storitev, ki spodbujajo zaupanje strank in njihovo zadovoljstvo. Z odprto, pošteno in jasno poslovno politiko želimo objektivno opazovati dejstva na trgu in nenehno in pogumno sprejeti izzive, ki so nam naloženi. Na ta način želimo nenehno pridobivati zaupanje naših strank in dokazati njihove zmožnosti, zmogljivosti in splošne zmogljivosti.
Naša poslovna politika temelji na brezhibni kakovosti rezervnih delov, opreme in olj, ki jih nudimo našim kupcem, ter izboljšanju sistema kakovosti v vseh fazah delovnega procesa.
Certifikat ima TUV Rheinland InterCert Kft. za uveljavljen sistem vodenja kakovosti, ki izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001: 2008 iz leta 2007.

V našem prodajnem programu predstavljamo več kot 20.000 artiklov iz več kot 80 najbolj znanih blagovnih znamk v avtomobilski industriji (WABCO, BOSCH, HENGST, TEXTAR, MERITOR, FEDERAL MOGUL, ZF, SACHS, DINEX, Q8 OILS, VALEO, MAHLE, FRIMATEC, SKF itd.) Za najbolj znane modele MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, IVECO, RENAULT, NEOPLAN, SETRA, SCHMITZ CARGOBULL. SCHWARZMULER in drugi.
Naša prodajna mreža izpolnjuje vse potrebe naših 7.000 strank in se nahaja na območju Srbije s sedežem v Novem Sadu, z glavnim skladiščnim prostorom več kot 10.000 m2 in 17 predstavništvi trgovine Rapidex, ki se nahajajo v: Belgradu, Čačku, Paraćin, Niš, Vranje, Novi Pazar, Loznica, Subotica, Sombor, Vrbas, Veternik, Nova Pazova, Kragujevac in Požega. Na ozemlju Bosne in Hercegovine imamo pisarne v Banja Luki, Bijeljini in Busovači, blago pa prodajamo na ozemlju Črne gore, Hrvaške in Makedonije.
Imamo najsodobnejše tehnične informacije in logistične zmogljivosti za najvišjo kakovost izvedbe vseh nalog iz našega dela.
Navdušenje in zavzetost zaposlenih je največja moč podjetja in nam daje odlično podlago za nadaljnji razvoj in izboljšanje našega poslovanja ter možnost nadaljnjega vodenja na trgu prodaje rezervnih delov za gospodarska vozila.

Rapidex Trade doo je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v več smereh. Nenehno se razvijamo in se vedno bolj zavedamo. Imamo željo po boljšem trajnem rezultatu v obliki prepoznavanja in spoštovanja strank.

Naše izkušnje

Nenehno se razvija …
RAPIDEX TRADE ustvarja novo vrednost z zagotavljanjem vrhunskih izdelkov in storitev, ki spodbujajo zaupanje strank in njihovo zadovoljstvo.