Rapidex Trade doo - podjetje z inovativno prihodnostjo!

Podjetje Rapidex Trade doo obstaja in posluje v skladu s svojim poslanstvom, vizijo in ciljem. Naša ekipa je usmerjena v duh naših ciljev. Vse strateške operacije podjetja izhajajo iz poslanstva, upoštevajoč cilje vizije. Blaginja sveta je odvisna od mnogih dejavnikov, najpomembnejša pa je skrb za okolje. Zato naše podjetje osredotoča svoja prizadevanja na ta vidik.

Rapidex Trade doo

MISIJA

“Biti moderna, dinamična in fleksibilna organizacija s stalnim sprejemanjem novih znanj in nenehnim izboljševanjem kakovosti svojih storitev.”

Naše podjetje priznava pomen blaginje človeške civilizacije. V tem smislu in po izpolnitvi poslanstva nenehno uvajamo najnovejšo tehnologijo in inovacije. Kakovost izdelkov in storitev nenehno narašča. Skrbimo za zadovoljevanje potreb družbe s prodajo kakovostnih izdelkov in storitev.

Rapidex Trade doo

VIZIJA

``Biti konkurenčno podjetje v družbi najboljših.``

Človeštvo je nujno potreben pogoj za oblikovanje skladne prihodnosti našega planeta. Ekologija – ključ do srečne in uspešne civilizacije. Delovni pogoji v naših objektih imajo visoko stopnjo varnosti in udobja.

Rapidex Trade doo

VREDNOSTI

``Uspešno poslovanje in vodilna v segmentu tržnih delov za gospodarska vozila.``

Naše delovanje

Porabite manj energije v obliki električne energije, premoga ali goriva. To zmanjšuje napetost v svetu.

RAPIDEX TRADE ustvarja novo vrednost z zagotavljanjem vrhunskih izdelkov in storitev, ki spodbujajo zaupanje strank in njihovo zadovoljstvo.