V sklopu našega team-building vikenda na Zlatiboru je bil tudi organiziran TECH-DAY, za prisotne pa so bile organizirane tehnične predstavitve naša dolgoletna partnerja Hengst in Valeo.

S kratkim pregledom zgodovine podjetja Hengst, njihov tehnični trener Bartek je spregovoril o obstoječih in novih kupcih v OE segmentu (prva vgradnja), pa tudi razlike, zaradi katerih so filtri Hengst boljši od konkurence. Govora je bilo tudi o novih filtrih v njihovi ponudbi, pa tudi o aplikaciji Hengst-YouTube, kjer zainteresirani lahko vidijo vse novosti, tako za tovorni kot za osebni program in industrijsko uporabo. Skozi interaktivno predstavitev je Valeo predstavil vse, od svoje 100 letne zgodovine, ponudbe in proizvodnega programa.

Udeleženci so se učili preko zanimivega kviza, preko posebne aplikacije da je vsaka druga sklopka vgrajena v nov Mercedesov tovornjak omenjajo v podjetju Valeo, kot tudi dejstvo, da je to podjetje največje na svetu proizvajalec metlic brisalcev. Udeležencem kviza so bile zagotovljene dragocene nagrade. Po znanju in hitrosti so naši še posebej izstopale sodelavke, ki so zasedle prva štiri mesta.

Related posts