Združiti lepo, koristno in zabavno, vedno smo vedeli kako. A poletje je vreme, ko skupaj z kupci združimo posel in uživanje. Zato skupaj tudi uživamo v svojem delu.

Rapidex trade d.o.o. in Federal-Mogul so organizirali v Grzi prezentacijo zavornih ploščic Jurid in amortizerje Monroe. Prisotni so bili naši komercialisti in kupci iz Niša, Vranja, Paračina, Kragujevca, Čačka… Monroe amortizerji so, v zahvalo kvaliteti, postali prva vgradnja pri največjih avtomobilskih gigantih, daleč okoli pa je tudi znano ime v avto industriji tudi Jurid. Tehnični seminar je bil izuzetno uspešen, zadovoljstvo so pokazali tako organizatorji kot gosti.

Za mesto prezentacije je izbrano eno izmed najlepših in najpopularnejših mest v Srbiji za izlete, Vrelo Grza, samo dvajset kilometrov od Paračina. Gre za lokacijo, katera je kot nalašč narejena za nepozabni vikend v neokrnjeni naravi. Tako smo tudi mi našli čas, da si ob izmenjavi informacij in izkušenj, privoščimo še različne športne aktivnosti. A na koncu vsega smo še začinili z dobro zabavo.

Related posts