ZF omogoča vozilom da gledajo-opazujejo, razmišljajo in postopajo, poročajo iz te tehnološke tovarne, katera proizvaja sisteme za osebna in komercialna vozila, kot tudi industrijsko tehnologijo, omogoča uvajanje naslednje generacije mobilnosti.
ZF ponuja celotne artikle-proizvode in softverske rešitve za renomirane proizvajalce vozil, z 168-timi proizvodnimi lokacijami, v 32-tih državah.

S svojimi artikli-proizvodi ta tovarna prinaša zmanjšanju emisij škodljivih plinov in zaščito življenjskega okolja kot tudi povečanju varne vožnje.

ZF je eden naših najpomembnejših poslovnih partnerjev, zato smo imeli srečo. Z veseljem se udeležujem otvoritve “ZF pro akademije”, nov
izobraževalni center podjetja ZF CV aftermarket (nekdanji Wabco) v Zagrebu. Predstavniki naše podružnice v Banja Luki so se lahko seznanili z z vsemi možnostmi, ki jih ponuja novi izobraževalni center, kot tudi z najnovejšim lastnosti sistema Wabco tovornjak in priklopnik, ki so prikazane na Tovorno vozilo ZF in prikolico, postavljeno posebej za to priložnost, z z vključenimi vsemi “pametnimi” funkcijami.

Glavne teme so bile varnost (EBS-E, EBA, ADB, BVA, OptiTurn, Tailguard) udobje in učinkovitost voznika (TRC, New SmartBoard), operativna učinkovitost (OptiLevel, OptiLock, OptiLink, TrailerGuard, TrailerPulse), optimizacijo obremenitve (OverLoadIndicator, OptiLoad) in zmanjšanje porabe goriva in emisij CO2 (OptiFlow Tail, OptiTire…).

Related posts