Najboljšekar lahko stori vsak lastnik gospodarskega vozila je da redno servisira in redno pripravlja vozilo na vremenske okoliščine, ki se spreminjajo skozi vse leto. Za originalne in kakovostne nadomestne dele se odloči vsak, ki ima vsaj nekaj izkušenj, pri čemer je znano da v Rapidex Trade pridobite najboljše cene in najvišjo kakovost.

V naši ponudbi so hladilniki, intercoolerji in visko ventilatorji priznanih proizvajalcev. Vodne črpalke so iz prodajnega programa podjetij Frimatec, Pobjeda, Tešanj, tovarna v Tešnju pa dobavlja tudi zanesljive oljne črpalke visoke kakovosti. S toplimi dnevi prihaja čas povečane koncentracije prahu in neizogibnih alergij. Na tem področju so rešitev kakovostni kabinski filtri, pri čemer Rapidex sodeluje z najboljšimi na trgu – podjetjem Hengst.

V zvezi z rezervnimi deli hladilnih sistemov za avtobuse, izpostavljamo ponudbo podjetij Hella, Hispacold, Danfoss, Aurora, Konvekta, Denso, Spal, Sutrak in Webasto, v Rapidexu pa najdete tudi stacionarne klimatske naprave za kabine tovornih vozilih, ki se uporabljajo ko so vozniki na pavzah, in takrat, ko motor vozila ne dela.

Strokovnjaki vedno posvečajo posebno pozornost zanesljivosti akumulatorja. Pri ekstremnih temperaturah se lahko zmogljivost akumulatorja znatno zmanjša. Zato je pomembno, da so akumulatorji vedno polni, po zimski sezoni pa je pomembno da se opravi preveritev le-teh. Poleti je poraba električne energije zaradi hlajenja velika, zato lastnikom tovornih vozil in avtobusov svetujemo redno menjavo iztrošenih akumulatorjev, v naši ponudbi pa sta blagovni znamki Moll in Exide.

V poletnih mesecih je treba posebno pozornost nameniti klimatskim napravam v vozilih, v zaokroženem asortimaju Rapidexa pa lahko najdete kompresorje, hladilnike, sušilnike, klimatskih naprav ter ostale dele sistema za hlajenje kabine.

Related posts