Podjetje Rapidex trade d.o.o. je odprlo svojo novo pisarno v Kraljevu. Za te potrebe je bil zgrajen popolnoma nov objekt, po vseh standardih sodobnega poslovanja, tako da zadovoljuje najvišje zahteve, ki jih postavlja naše podjetje, kot vodilno v prodaji delov in opreme za gospodarska vozila v tem delu Evrope.

Tamkajšnji kupci imajo tako sedaj še hitrejšo in kakovostnejšo dostavo, z dodatno povečano ponudbo blaga, ki je na voljo v vsakem trenutku, kar smo zagotovili po natančni analizi trga in potreb kupcev. Kraljevčani in prevozniki iz okolice so se do zdaj zanašali na Rapidex v Čačku, vendar je trend storitev zahteval prisotnost in boljšo pokritost na tem pomembnem križišču poti. Predstavništvo Kraljevac se nahaja na naslovu SvetogarhangelaMihailaštevilka 3, v naselju Kovanluk, proti Beranovcu in Trsteniku. Lokacija je bila namensko izbrana na območju, kjer se nahaja carina in večina tamkajšnjih prevoznikov.

Poslovalnica v Kraljevu je ena največjih v sistemu Rapidex, sama investicija je bila med večjimi. Komercialni del je velikosti 100 kvadratnih metrov. Opremljen je po najvišjih standardih, čemur dajemo poseben pomen z namenom zadovoljstva tako strank kot zaposlenih. Skladiščni prostor obsega 300 kvadratnih metrov, z dvojimi garažnimi vrati in ločenim oddelkom za več kot 100 paletnih mest. To omogoča distribucijo blaga v naše okoliške poslovalnice. Poleg tega ima objekt možnost nadaljnje širitve.

Rapidex v Kraljevu deluje v partnerstvu s podjetjem Permotors, v lasti Milana Njegića, z dolgoletno tradicijo servisiranja vozil. Delovni čas pisarne je od 8. do 16. ure, vendar je tričlanska ekipa, ki jo sestavljajo Nikola, Marko in Ivan, ves čas na voljo strankam, ki jih lahko pokličete tudi na 066/86-24-632.

Related posts