Pravilo, ki velja v Rapidex-u od njegove ustanovitve pred dvema desetletjema, je: »Prijatelj na poti«. Okvara vozila ne izbira časa niti mesta, vendar  z našo pomočjo le-to poskušamo odpraviti v najkrajšem možnem roku. Sedaj bo to še lažje, zahvaljujoč našemu članstvu v skupini Nexus. Vsi skupaj želimo zagotoviti še dodatno pomoč našim uporabnikom.

Nexus, kot globalna organizacija v vsaki državi, kjer ima svoje člane, organizira Nexus avtomobilsko in Nexus truck network (tovorno mrežo). Rapidex, kot največji član Nexus-a na področju Adria regije, je začel z ustanavljanjem truck (tovorne) mreže. V tej mreži bomo povezali najboljše servise iz te regije, ki bodo predstavljeni kot partnerji po celi Evropi, v slučaju da ima kamion težave na tem področju.

»Rapidex podpira ustanavljanje takšne mreže z najkvalitetnejšimi nadomestnimi deli. Sedaj, ko je mreža že vzpostavljena v Srbiji, Bosni in Hercegovini  in Sloveniji, bomo v teh državah povezali več servisov, ki bodo člani Nexus truck mreže«, pojasnjuje Damir Uher, direktor nabavnega sektorja v Rapidex-u.

Nexus je zadolžen za predstavitev in opaženost servisov. Nexus je ta, ki povezuje tovorno in avtomobilsko mrežo z vsemi evropskimi proizvajalci, kateri nudijo usluge za pomoč na poti. Specializirane družbe, v katerih se pojavljajo tovorne flote, se obvezujejo da jim bodo pomagale v vsakem trenutku, v vseh državah.

»Ta mreža je že na veliko prisotna v Zahodni Evropi, od lanskega leta pa se je začelo njeno ustanavljanje v Vzhodni Evropi. Rapidex, ki vedno spremlja trende in je v vsem prvi, pa to počne sedaj na Balkanu, še dodaja Uher.«

Nexus je trgovsko združenje, v katerega so vključeni vsi veliki »igralci« iz potniškega in tovornega automotiv programa na štirih kontinentih.

 

Rapidex je v združenju »Nexus automotive« že tri leta

Več kot tri leta je Rapidex že član prestižnega združenja »Nexus automotive«, ki predstavlja globalno zvezo družb, ki so vodilne na trgu nadomestnih delov za vozila. Namen našega udejstvovanja v tem združenju je omogočanje boljše komunikacije in ustvarjanje boljših pogojev pri dobaviteljih, da zagotovimo našim kupcem kar najbolj kvalitetne nadomestne dele, po najbolj ugodnih cenah.

»Nexus automotive« je inovativno združenje, osredotočeno na vrhunsko storitev za končne uporabnike. Organizacija, s sedežem v Ženevi, združuje partnerje na štirih kontinentih, vodilne dobavitelje delov v avtomobilski in industriji komercialnih vozil, katerih promet je več deset milijard evrov. »Nexus automotive« ima razvito infrastrukturo, ki potrošnikom omogoča efektivno in močno lokalno podporo po celem svetu.

Njihova mreža je optimirana da reagira hitro, razvija posel in odgovarja zahtevam tako uporabnikov, kot tudi zahtevam ključnih dobaviteljev in partnerjev. Združenje je organiziralo sodelovanje z izbranimi najvažnejšimi proizvajalci originalnih delov in opreme.

Related posts