Čudovito naravno okolje Fruške gore in vrhunski prostori Kongresnega centra “Ceptor” na Andrevlju so bili prvega septembrskega vikenda mesto velikega team building zbiranja podjetja  Rapidex Trade.

Iz skoraj vseh naših poslovalnic je prišlo več kot 130 ljudi, ki so vikend preživeli delovno in tudi športno. Zjutraj so potekala delovna srečanja na vseh tematskih področjih, med katerimi so vodilni in najbolj izkušeni v sektorjih govorili o strategiji za prihodnost, analizirali poslovne rezultate in zastavili cilje za prihodnje obdobje. V sektorju nabave  je bil poudarek na novih izdelkih, delih, dobaviteljih. Oddelek prodaje je imel treninge na področju izboljšave dela s kupci, poslovnega in korporativnega komuniciranja, medtem ko so naši strokovnjaki za finance in računovodstvo ter skladiščnega poslovanja razpravljali o možnostih za nadaljnje izboljšave v prihodnosti. Tako so komercialisti, prodajalci, poslovodje, računovodje, skladiščniki iz vseh podružnic v Srbiji in Bosni in Hercegovini seznanjeni s trendi, prejeli številne dodatne informacije, ki so, kot se strinjajo vsi, vredne zlata.

Dominacija Bijeljine v nogometu – Banjalučani poslani po “burek”

Na zeleni preprogi Fruške gore so naši delavci zaigrali mali nogomet. Najpomembnejša stranska stvar na svetu je  tokrat izrodila nove prvake podjetja, ekipo iz Bijeljine, ki je v derbiju Bosne in Hercegovine prepričljivo premagala ekipo Banjaluke.

Čeprav je nogomet eden najintenzivnejših športov v naši regiji, je bil na našem majhnem srečanju spoštovan fair play. Poleg nogometa, ki je med poslovniki najbolj  priljubljen, se je igral tudi namizni tenis, biljard, naši zaposleni pa so se imeli priložnost preizkusiti tudi v lokostrelstvu.

Kdor veliko dela, se mora tudi dobro sprostiti

Po delovnih srečanjih, športnih aktivnostih in sprehodih v naravi smo organizirali tudi večerni program v restavraciji na Andrevlju. Odlična hrana, tamburaši in čudovita glasba so dopolnili vikend in pokazali, da naši zaposleni niso samo dober tim  na delovnih mestih – ampak tudi v prijateljski družbi.

Related posts