Dolgoročno uspešno sodelovanje med Rapidexom in Hengstom je obojestransko zadovoljstvo, največ uporabnikov pa so uporabniki. Bili so gostje na predstavitvi pred programom za filtriranje tovora “Blue.Maxx” slavnega nemškega proizvajalca, ki smo ga organizirali v našem podjetju.

hengst– Gre za uporabo nove tehnologije pri filtriranju in predfiltriranju goriva, ki zagotavlja boljšo kakovost motorja. Na ta način so podaljšani servisni intervali, s čimer se avtomatično doseže večja ekonomska učinkovitost. Naše analize so pokazale, da so zaradi slabega goriva pogosto prišlo do napak motorjev, ki so zahtevale visoke denarne stroške. Zato smo se odločili, da bomo kaj takega naredili za naše stranke, pojasnjuje Rok Kern iz Hengsta, ki je bil predavatelj na predstavitvi.

“Blue.Maxx” ima univerzalno ohišje za različne dimenzije filtrskega vložka, kar bistveno zmanjšuje investicijo, saj so bili strežniki iz mreže Rapidex “Friend on the Road”, ki so sodelovali pri predstavitvi, prepričani. Pokazali so veliko zanimanja in zadovoljstva, saj vedo, da najmanjši delci vode v sistemu zgorevanja poškodujejo ventile in celoten sistem.


Bluee.Maxx je sistem, ki se lahko namesti na vse tipe vozil. Uporablja se za ločevanje prahu in vode iz sistema za gorivo. To je pomembno za nove tipe motorjev, kot je Euro 6, ki imajo nizko toleranco za vodo in prah v gorivu.

Blue.Maxx ima indikator s filtriranim nivojem vode. Obstaja tudi senzor, ki vam omogoča, da vidite vodni rezervoar, napolnjen na armaturni plošči. Ročno vsebuje tudi črpalko, ki varčuje z gorivom. Za razliko od prejšnje membrane ima bat, ki omogoča enostavno razlikovanje. Ima tudi predgrevalnik za ogrevanje goriva, ki je pomemben predvsem v zimskih razmerah.

 

hengstGre za povsem nov izdelek, ki bo kmalu na voljo. Seveda bo takoj na voljo v zalogi Rapidex. Testna proizvodnja je bila zaključena in bo kmalu v skladišču.

– Desetletje sodelovanja med Hengstom in Rapidexom je utrjeno z odličnostjo. Rapidex je naš edini partner na tem področju, ki nam je pomagal zgraditi ime med lokalnimi kupci. Upam, da bomo dolgo sodelovali, je zaključil Kern.

In kdo razmišlja o svojem vozilu in floti, njihovi dolgoživosti in malo kasnejši naložbi bo zagotovo namestil “Blue.Maxx”.

Related posts