Da bi jih približali izdelkom italijanskega podjetja C.E.I., je Rapidex trgovina organizirala obisk te tovarne za naše stranke iz cele Srbije.

Lahko bi se prepričali v utemeljitev vzpostavitve sodelovanja med našim podjetjem in italijanskim proizvajalcem delov menjalnikov, diferencialov, centralnih ležajev kardana … Serviserji so bili seznanjeni z vsemi lastnostmi izdelkov in njihovim poreklom.

Vsi se strinjajo, da je bil to eden najboljših obiskov tovarn, saj so lahko videli celoten proces proizvodnje – od razvoja delov do materiala in nadzora kakovosti. Pred tem so se na predavanju seznanili z izvorom in razvojem podjetja C.E.I., ki se nahaja v bližini Bologne.

Rapidex namerava svojo ponudbo obogatiti z dodatno ponudbo tovarne Construzione Emiliana Ingranaggi. Vse, kar je v prid, je razmerje med ceno in kakovostjo njihovih izdelkov.

Ko smo odšli v Italijo, smo organizirali tudi obisk našega novega predstavništva v Ljubljani. Pomembno je bilo tudi zanje, ker so pogosto servisirali vozila v tem delu Evrope.

Related posts