Tudi v slovenskem jeziku je uspeh zapisan – Rapidex

Podjetje Rapidex Trade je preseglo doslej znane meje v smislu kakovosti blaga, hitrosti dostave in ravni storitev. In zdaj smo prečkali drugo mejo, državno. Po Srbiji in Bosni in Hercegovini smo vstopili na trg Slovenije, kjer je bila odprta naša 19. podružnica. Tako je Rapidex dobil tudi prvo zastopstvo v Evropski uniji.

– Od prvega dne obstoja podjetja, ustanovljenega pred 22 leti, nas vodijo enaka, najvišja načela sodobnega poslovanja. To nas je pripeljalo do vodilnega položaja v regiji, ko gre za prodajo delov in opreme za gospodarska vozila. Na enak način nadaljujemo, hkrati pa si prizadevamo za nove cilje, zaključuje direktor trgovine Rapidex Aleksandar Cvijic.

V Sloveniji se povečuje število prevoznih podjetij in gospodarskih vozil. To je tisto, zaradi česar smo zadovoljni, saj je Rapidex Trade vedno spremljal nove izzive in je pripravljen ponuditi le najboljše za svoje bodoče stranke.

V našem novem predstavništvu v Ljubljani, na Cesti v Gorice 36, lahko dobite vse za tovornjake ali avtobus. Rapidex ponuja najboljšo kakovost najboljših evropskih in svetovnih proizvajalcev.

Pridite in se prepričajte!

Related posts