Podjetje Rapidex Trade je začelo sodelovanje s podjetjem Knorr-Bremse, vodilnim svetovnim proizvajalcem zavornih sistemov, ventilov in zavornih čeljusti za gospodarska vozila. Direktor nabavne službe v našem podjetju DamirUhera meni, da je za nas izjemno pomembno neposredno sodelovanje s tem velikanom, saj gre za tržni potencial, ki ni merljiv. – V Evropi skoraj ni vozil, ki nimajo vsaj nekaterih vgrajenih delov.

Deli, ki jih izdeluje Knorr-Bremse, so standard v številnih modelih, kot so zadnja generacija Mercedesov Actros (MP4), MAN TGX, TGS, Volvo FH EURO 6, Renault EURO 6, Iveco in mnogi drugi. Poleg omenjenih delov so tu še drugi pnevmatski namestitveni ventili, kot tudi zavorne čeljusti, ki jih je Knorr-Bremse še posebej dobro znan. Knorrove čeljusti so vključene v 80% vseh gospodarskih vozil v Evropi.

To sodelovanje bo našim kupcem in partnerjem, kot tudi drugim skupinam izdelkov, ki jih ponuja Rapidex Trade, omogočilo, da so vedno na voljo potrebni deli po najboljših cenah in vrhunska prva namestitev.

Rapidex Trade bo seveda tudi z drugimi proizvajalci, s katerimi sodeluje, izobraževanjem in kmalu pričakujemo tehnične predstavitve in usposabljanje za Knorrove sisteme in dele za uporabnike v Srbiji.

Related posts